Marcus Elektrotechniek

Marcus Elektrotechniek

Op 1 januari 2006 is Marcus Elektrotechniek actief van start gegaan.
Marcus van der Molen, eigenaar van het bedrijf, had op dat moment 7 jaar dienst gedaan bij een klein elektrotechnisch bedrijf. Om de droom van een eigenbedrijf te verwezenlijken was het een knoop doorhakken om het bedrijf van zijn toenmalige baas over te nemen of helemaal overnieuw te beginnen.

De manier van bedrijfsvoering bleek uiteindelijk doorslaggevend om geheel opnieuw te beginnen, een moeilijke stap, maar wel een leuke uitdaging.

Het bedrijf moest een persoonlijk karakter krijgen in een frisse outfit, daarom was de bedrijfsnaam niet al te moeilijk. Gewoon Marcus omdat iedereen hem zo kende.

Na inschrijving bij de kamer van koophandel heeft het nog twee maanden geduurd om de benodigde gereedschappen, vervoersmiddel en onderdak geregeld te krijgen, natuurlijk was het ook een hele papierwinkel om alles op de rails te zetten. Januari 2006 was dan ook de streefdatum om echt te beginnen.

Inmiddels is Marcus Elektrotechniek met 7 werkzame personen, 3 nieuwe bedrijfswagens en een nieuw bedrijfspand op de mortiere in Middelburg een zeer drukbezet bedrijf geworden.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Marcus Elektrotechniek

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De elektriciennet.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Marcus Elektrotechniek
Zuidwal 21
4341CG Arnemuiden

+31 (0)6 51253146

Deel deze pagina

Marcus+Elektrotechniek img